Onze Diensten

Masbv > Onze Diensten

ANTWOORDSERVICE, 24/7, 365 D PER JAAR

De Allerlaatste 24/7 telefoon antwoord service die u ooit nodig zult hebben.

Flex Personeel – Geschaald om snel oproepen te beantwoorden tijdens piekuren en feestdagen – 24x7x365
Meer concurrerende prijzen door lagere overheadkosten met een kleinere personeelsomvang
Eigenaar beschikbaar om direct met u te spreken om eventuele problemen op te lossen.
Eigenaar – 25 jaar in het vak.

Een onbeantwoorde telefoon betekent vandaag verloren zaken en een negatieve reputatie in de markt. Bedrijven die om hun klanten en hun toekomst geven, zorgen ervoor dat geen enkel telefoontje onbeantwoord blijft, ongeacht wanneer het gebeurt.

Lees verder

Er zijn bijzondere agenten nodig om rond de klok gesprekken af te handelen. Begrip en een snelle oplossing zijn onze kenmerken. Klanten vertrouwen al meer dan 25 jaar op Millennium antwoord Service om te voldoen aan hun eisen.

Lees verder

Wanneer uw bedrijf gesloten is, moet u ervoor zorgen dat uw telefoon voor u blijft werken.
Zoals de meeste bedrijven bent u slechts een fractie van de 24 uur per dag en de 168 uur per week open. Voor de meeste bedrijven betekent dit dat ze 40 tot 45 uur per week open zijn en de rest van de tijd gesloten. Tijdens de openingsuren kunt u klanten ontmoeten en hun telefoontjes ontvangen.

Lees verder
Happy mixed race group of managers celebrating all IT startup project tasks successfully done, looking at paper sticky notes on glass board at office. Diverse employees satisfied with job finish.

De meeste antwoorddiensten maken tegenwoordig deel uit van een groot netwerk of staan onder controle van een verafgelegen bedrijfsconglomeraat. Het is moeilijk om persoonlijke, professionele service te krijgen van de grote jongens. Ze zijn gewoon te groot. MILLENNIUM Antwoordservice is precies goed. We zijn niet te groot en niet te klein. Wij bestaan al een kwart eeuw, dus we weten wat we doen.

Lees verder