Over Millennium

Masbv > Over Millennium

Het MILLENNIUM antwoordservice
Onderscheid

In de snelle zakenwereld van vandaag staat een gemiste oproep gelijk aan een gemiste klant, cliënt of patiënt. Maak kennis met Millennium Antwoordservice. Millennium Antwoordservice biedt bedrijven van klein tot groot toegang tot professionele telefoonbeantwoording van hoge kwaliteit. Bij Millennium Antwoordservice zijn onze ervaren, tweetalige agentes er om uw oproepen te beantwoorden wanneer u dat niet kunt – zodat u 24/7/365 verbonden blijft met uw klanten.

Verlaag uw operationele kosten terwijl u service van hoge kwaliteit levert.

Bedrijven van elke grootte vertrouwen op Millennium Antwoordservice om hun bellers elke keer weer een vriendelijke en professionele ervaring te bieden. Onze agenten kunnen dienen als virtuele receptionist voor uw bedrijf – waardoor uw klanten de indruk krijgen dat onze agent bij u op kantoor zit.

Integriteit
OPERATIONELE EXCELLENTIE
INNOVATIE
PERMANENTE VERBETERING

Stuur ons je vragen en we geven je de hulp die je nodig hebt.

Onze focus stelt ons in staat om op maat gemaakte, bruikbare aanbevelingen te doen.

Onze receptionisten voeren veel van dezelfde taken uit als een interne receptionist tegen een fractie van de kosten! Onze professionele medewerksters beantwoorden uw gesprekken in uw bedrijfsnaam, routeren uw gesprekken volgens uw specificaties en bezorgen uw berichten via e-mail.
De dienstverlening van Millennium Antwoord service is flexibel en schaalbaar, afhankelijk van uw bel behoeften. Alle gesprekken worden beantwoord door tweetalige agenten die in Nederland zijn gevestigd. In een wereld waar de eerste indruk allesbepalend is, maak een geweldige indruk met een telefoniste van Millennium Antwoord service.

Karin van der Lee

Oprichter