Masbv > Services > 24-UURS TELEFOON ANTWOORDSERVICE

24-UURS TELEFOON ANTWOORDSERVICE

Er zijn bijzondere agenten nodig om 24-uurs servicegesprekken af te handelen. Begrip en een snelle oplossing zijn de kenmerken van onze 24-uurs antwoordservice. Klanten vertrouwen al meer dan 25 jaar op Dialholland antwoord Service om te voldoen aan de eisen van klanten die 24 uur per dag actief zijn. Inzicht in de specifieke behoeften, hoe elke individuele situatie moet worden aangepakt, en het geduld, de zorg en de aandacht van een goed geselecteerd en opgeleid personeel zijn de belangrijkste componenten voor het vinden van de juiste oplossing voor uw bedrijf. Wij geloven dat u dat hier zult vinden.

Goed getrainde, begripvolle agenten zijn de sleutel tot het beantwoorden van gesprekken voor 24 uurs servicebehoeften.

   

   Gesprekken worden snel beantwoord door agenten die uw 24 uur  behoeften begrijpen

    Kleine team zorgt voor goed getrainde agenten die uw bedrijf  kennen

    Facturatie van maand tot maand

    Door de eigenaar geopereerd en begeleid  –  25 jaar in het vak

    Overzichtelijke abonnementen, maandelijks opzegbaar

    Gegarandeerde bereikbaarheid tussen 08.30 en 17.30 uur

    Met 24/7 ook in weekend en avond bereikbaar

    Vaste telefonistes per abonnee

    Voor € 24,50 per maand uw telefoonverkeer uitbesteed

Uw bedrijf wordt gewaardeerd. Elke klant is belangrijk voor onze kleine onderneming.
     Geprijsd voor uw behoeften. Betaalbare plannen voor elk bedrijfsformaat.
    Snelle reactie op oproepen. Eigen beheer vergemakkelijkt een optimale personeelsbezetting.
   24 uur antwoord ervaring . Nauwlettend supervisie van agenten levert geweldige service op.

Een laatste overweging zijn vakantiedagen. Wilt u dat uw telefoon wordt opgenomen op feestdagen? Als je om je klanten en prospect geeft, zeker wel. Maar niet alle telefoonbeantwoordingsservices bieden dekking op feestdagen.

Sommige feestdagen vallen doordeweeks en andere in het weekend. Op sommige doordeweekse feestdagen zijn er misschien medewerkers op kantoor aanwezig, die uw telefoontjes kunnen beantwoorden. Maar op de meeste feestdagen zijn je werknemers thuis bij hun gezin. Je wilt niet dat ze telefoontjes beantwoorden op deze speciale werkdagen, net zo min als ze dat willen.

De meeste mensen bellen bedrijven tijdens de normale kantooruren.Als u op kantoor bent, kunt u of uw personeel deze oproepen zelf beantwoorden. Maar wat als u niet op kantoor bent? Wat als het project waaraan u werkt voor een bestaande klant belangrijker is dan het beantwoorden van een rinkelende telefoon? In dat geval is dag dekking iets voor u. En een Millennium 24 uursantwoordservice kan daarin voorzien.

Andere bedrijven kunnen oproepen tijdens kantooruren prima zelf afhandelen. Het is de avond dekking waar ze de grootste behoefte aan hebben. Millennium 24 uur antwoordservice kan ook uw avondgesprekken afhandelen, zodat u overdag gesprekken kunt beantwoorden. In tandem werken u en zij samen om elke oproep af te handelen.

Andere bedrijven kunnen oproepen tijdens kantooruren prima zelf afhandelen. Het is de avond dekking waar ze de grootste behoefte aan hebben. Millennium 24 uur antwoordservice kan ook uw avondgesprekken afhandelen, zodat u overdag gesprekken kunt beantwoorden. In tandem werken u en zij samen om elke oproep af te handelen.

Andere bedrijven kunnen oproepen tijdens kantooruren prima zelf afhandelen. Het is de avond dekking waar ze de grootste behoefte aan hebben. Millennium 24 uursantwoordservice kan ook uw avondgesprekken afhandelen, zodat u overdag gesprekken kunt beantwoorden. In tandem werken u en zij samen om elke oproep af te handelen.

Hoe zit het met telefoons in het weekend? Uw Millennium 24-uurs antwoordservice is ook daarvoor beschikbaar.

Vaak gaat dit samen met ondersteuning ‘s avonds. Op die manier, wanneer u op vrijdag naar huis gaat voor het weekend, zal uw antwoordservice beginnen met het behandelen van uw telefoongesprekken. Dat blijft ze het hele weekend doen, tot u maandagochtend terugkeert naar uw kantoor.