Masbv > Services > OPLOSSINGEN VOOR NA SLUITINGSTIJD

OPLOSSINGEN VOOR NA SLUITINGSTIJD

Wanneer uw bedrijf gesloten is, moet u ervoor zorgen dat uw telefoon voor u blijft werken.
Zoals de meeste bedrijven bent u slechts een fractie van de 24 uur per dag en de 168 uur per week open. Voor de meeste bedrijven betekent dit dat ze 40 tot 45 uur per week open zijn en de rest van de tijd gesloten. Tijdens de openingsuren kunt u klanten ontmoeten en hun telefoontjes ontvangen.
Maar wat gebeurt er de rest van de tijd met die telefoontjes? Als iemand belt wanneer u gesloten bent, na de normale kantooruren, wat gebeurt er dan met zijn telefoontje? Hoewel het ooit in orde was om die telefoontjes na sluitingstijd te laten overgaan, is dat niet langer een aanvaardbare bedrijfsstrategie.
Een onbeantwoorde telefoon betekent vandaag verloren zaken en een negatieve reputatie in de markt. Bedrijven die om hun klanten en hun toekomst geven, zorgen ervoor dat geen enkel telefoontje onbeantwoord blijft, ongeacht wanneer het gebeurt.
Afgezien van het negeren van deze uiterst belangrijke telefoontjes, zijn hier drie oplossingen te overwegen om telefoontjes na sluitingstijd aan te pakken.

Op het elementairste niveau sluiten bedrijven die geen geld hebben, een antwoordapparaat aan op hun hoofdtelefoonlijn of leiden ze oproepen door naar een onpersoonlijk voicemailsysteem, ook wel voicemail genoemd. Op een elementair niveau voorzien deze technologische oplossingen in de behoefte om telefoongesprekken te beantwoorden. Maar alleen de telefoon beantwoorden is niet voldoende.
Bellers verwachten tegenwoordig een antwoord van een echte persoon, niet het dicteren van een opgenomen bericht in de hoop dat iemand er ooit naar luistert en hen terugbelt – als ze geluk hebben. Ze bellen na kantooruren omdat ze een behoefte hebben die ze behandeld willen zien. Ze willen een onmiddellijk antwoord en een antwoordapparaat of voicemailsysteem voldoet bij lange na niet aan hun verwachtingen.
Weinig mensen zullen een bericht achterlaten wanneer ze een opname tegenkomen die hen daarom vraagt. Wat doen ze dan? Ze hangen op en bellen uw concurrent. Uw goedkope technologische oplossing om uw telefoon te beantwoorden heeft u zojuist zaken doen verliezen. Dit is gewoonweg onaanvaardbaar.

De tweede optie is het inhuren van extra personeel om deze telefoontjes na sluitingstijd te beantwoorden. Dit zorgt ervoor dat elk telefoontje door een echt persoon wordt beantwoord. Het is klantenservice op zijn best. Het is ook duur.
Als uw bedrijf 40 tot 45 uur per week open is, betekent dat dat u meer dan 120 uur gesloten bent. Het betekent ook dat u drie fulltime mensen moet aannemen om uw telefoontjes te beantwoorden wanneer uw kantoor gesloten is. Uw prospecten en uw klanten zullen het geweldig vinden. Maar uw budget niet.
Weinig bedrijven kunnen het zich veroorloven om drie fulltimers op de loonlijst te zetten, alleen maar om telefoontjes na sluitingstijd te beantwoorden. En zelfs als u het zich kunt veroorloven, waarom zou u die extra kosten maken als er een veel kosteneffectievere oplossing is.

De geavanceerde antwoordservice van vandaag vult deze kloof tussen onpersoonlijke technologie en een onbetaalbare uitbreiding van uw personeelsbestand en loonlijst op een slimme manier op. Voor een fractie van de prijs van het aannemen van een persoon (die slechts 40 uur per week uw telefoon kan beantwoorden), kunt u het professionele personeel van MILLENNIUM antwoordservice inhuren om elk telefoongesprek na sluitingstijd persoonlijk te beantwoorden en vakkundig af te handelen.
Wanneer u uw telefoon uitbesteedt aan onze antwoordservice, biedt u uw bellers de persoonlijke interactie die zij verwachten en de professionele benadering die alleen een echt persoon kan bieden. Maar MILLENNIUM antwoordservice doet veel meer dan de telefoon beantwoorden. Wij kunnen routinevragen voor uw bellers beantwoorden en hen informatie geven. MILLENNIUM antwoordservice kan ook berichten aannemen van bellers die kunnen wachten tot de volgende werkdag. In dit verband is het belangrijk op te merken dat de meeste mensen het prima vinden om een bericht achter te laten, omdat ze er vertrouwen in hebben dat iemand hen daadwerkelijk terugbelt. Dit gebeurt niet met geautomatiseerde oplossingen. En als u MILLENNIUM antwoordservice uw processen laat kennen, kunnen wij bellers zelfs vertellen wanneer ze een terugbelbericht kunnen verwachten en wie hen zal bellen.
Een laatste voordeel van MILLENNIUM antwoordservice is dat we dringende oproepen kunnen doorschakelen naar de juiste contactpersoon. Deze kritieke oproepen kunnen niet wachten tot de volgende werkdag. Ze moeten sneller worden opgelost. En MILLENNIUM antwoordservice kan deze bellers screenen en op basis van uw specifieke criteria de juiste beslissing nemen over de afhandeling ervan.